Το παρών ηλεκτρονικό κατάστημα έχει περιορισμένη υποστήριξη από τον περιηγητή σου. Σου συνιστούμε να δοκιμάσεις τον Edge, Chrome, Safari, ή Firefox.

Δωρεάν μεταφορικά με αγορές άνω των €25. Τηλ. Επικοινωνίας: 2104447649 ΔΕ - ΠΑ: 09:00 - 17:00

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ:
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
ΑΦΜ:
ΔΟΥ:
ΤΗΛΕΦΩΝΟ:
EMAIL:

Body Scrubs: Τι είναι, ποια τα οφέλη και πώς θα τα χρησιμοποιήσεις

Στα Candelinas έχουμε δημιουργήσει μία σειρά από μοναδικά body scrubs για την απόλυτη εμπειρία περιποίησης του δέρματός σου!

Σε αυτό το άρθρο θα ανακαλύψουμε περισσότερα για αυτά τα υπέροχα προϊόντα και θα δούμε πώς μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις αποτελεσματικά!

Ας ξεκινήσουμε!

Τι είναι τα body scrubs;

Τα body scrubs είναι ένα προιόν που αλλάζει τα δεδομένα στην περιποίηση της επιδερμίδας, αποτελώντας έναν ισχυρό σύμμαχο στη ρουτίνα ομορφιάς σου. Έχουν σχεδιαστεί για απολέπιση, ώστε να αφαιρώνουν τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και να αποκαλύψουν το φρέσκο, λείο δέρμα που βρίσκεται από κάτω. Αλλά τα οφέλη δε σταματούν μόνο στην απολέπιση. Τα body scrubs ενυδατώνουν και θρέφουν  το δέρμα, χάρη στα πλούσια συστατικά τους, χαρίζοντας στο δέρμα σου μια αναζωογονημένη λάμψη.

Body Scrubs - Γιατί έχουν σημασία;

Η απολέπιση διατηρεί την επιδερμίδα σου υγιή. Ξεμπλοκάρει τους πόρους, προλαμβάνει την ακμή και κάνει το δέρμα σου να δείχνει πιο ζωντανό. Επιπλέον, ελεύθερο πλέον από τα νεκρά κύτταρα, το δέρμα σου μπορεί να απορροφήσει καλύτερα τις ενυδατικές κρέμες και τους ορούς, καθιστώντας τα υπόλοιπα προϊόντα περιποίησης αποτελεσματικότερα.

Οφέλη των body scubs

  • Η τακτική χρήση body scrubs μπορεί να βελτιώσει την κυκλοφορία και τη λεμφική αποστράγγιση, γεγονός που μπορεί να βοηθήσει στην αποτοξίνωση του δέρματός σου. 
  • Το μασάζ κατά τη διάρκεια της απολέπισης μπορεί επίσης να βοηθήσει στη χαλάρωση των μυών και στην ανακούφιση από το στρες.
  • Επιπλέον, μπορεί να αποτρέψει τη θυλακίτιδα και να εξομαλύνει τον τόνο του δέρματος.

Body Scrubs από τα Candelinas

Στα Candelinas αγαπάμε την περιποίηση. Ένα καλό αρωματικό κερί ή ένα snap bar σε σχήμα σοκολάτας δεν είναι όμως το μόνο μέσο περιποίησης που έχουμε δημιουργήσει.

Ναι σωστά διάβασες.

Η ομάδα μας, έχει δημιουργήσει και προϊόντα για περιποίηση, εκ των οποίων φυσικά και body scrubs. Τα body scrubs μας έχουν σχεδιαστεί για να περιποιηθούν το δέρμα σου, ενώ παράλληλα αναζωογονούν τις αισθήσεις σου!

#1 Sunshine Body Scrub

Βυθίσου στο αναζωογονητικό άρωμα πράσινων φύλλων, μήλου και λεμονιού, που υπογραμμίζεται από νότες ροδάκινου και γιασεμιού με το Sunshine Body Scrub. Βασικά συστατικά όπως το βούτυρο καριτέ, το έλαιο ηλίανθου και η βιταμίνη Ε ενυδατώνουν σε βάθος, ενισχύουν την ελαστικότητα και προστατεύουν την επιδερμίδα σου από το οξειδωτικό στρες.

#2 Black Coconut Body Scrub

Αφέσου στο εξωτικό άρωμα καρύδας, βανίλιας και μπαχαρικών με το Black Coconut Body Scrub. Συνδυάζει τα ίδια θρεπτικά συστατικά για να απαλύνει και να ενυδατώσει την επιδερμίδα σου, ενώ σε «τυλίγει» με το γλυκό και φρέσκο άρωμά του.

Body Scrubs - Οδηγίες Χρήσης

Ξεκίνησε με ένα ζεστό ντους για να μαλακώσεις το δέρμα. Εφάρμοσε το body scrub με κυκλικές κινήσεις, ξεκινώντας από τους αστραγάλους και ανεβαίνοντας προς την καρδιά για να ενισχύσεις την κυκλοφορία του αίματος και τη λεμφική αποστράγγιση. 

Να είσαι τρυφερή στις ευαίσθητες περιοχές και να αποφεύγεις το κομμένο ή φλεγμονώδες δέρμα. Ξέπλυνε με ζεστό νερό και ολοκλήρωσε με ένα δροσερό σπρέι για να κλείσουν οι πόροι. Κάνε απολέπιση σώματος όχι περισσότερο από 2-3 φορές την εβδομάδα. Μετά το τρίψιμο, στέγνωσε το δέρμα σου και άπλωσε μια ενυδατική κρέμα για να κλειδώσεις την υγρασία.

Ο ρόλος της αρωματοθεραπείας στα body scrubs

Τα αρώματα body scrubs δεν είναι απλώς ευχάριστα, αλλά μπορούν να αλλάξουν τη διάθεση και την ευεξία σου. Η αρωματοθεραπεία χρησιμοποιεί αρωματικά υλικά, συμπεριλαμβανομένων των αιθέριων ελαίων, για τη βελτίωση της ψυχολογικής ή σωματικής ευεξίας. Για παράδειγμα, ένα scrub με νότες εσπεριδοειδών, όπως το Sunshine Body Scrub, μπορεί να αναζωογονήσει και να ανεβάσει την ψυχολογία, ενώ το ζεστό, τροπικό άρωμα του Black Coconut Body Scrub μπορεί να καταπραΰνει και να χαλαρώσει. Η επιλογή ενός scrub με το άρωμα που αγαπάς μπορεί να μετατρέψει ένα γρήγορο ντους σε θεραπευτική τελετουργία, ενισχύοντας τη συνολική εμπειρία απολέπισης σώματος.

Η ενσωμάτωση των body scrubs στη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σου είναι κάτι περισσότερο από ένα βήμα ομορφιάς! Είναι μια τελετουργία που προσφέρει αμέτρητα οφέλη τόσο για το δέρμα σου όσο και για την ευεξία σου.

Εσύ ακόμη να δοκιμάσεις τα body scrubs μας; 

Επίλεξε το αγαπημένο σου ανάμεσα σε άλλα προϊόντα περιποίησης και ξεκλείδωσε και εσύ το μυστικό για λαμπερή, υγιή επιδερμίδα.

Αν θες να μάθεις περισσότερα σχετικά με τα προϊόντα μας, μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά τις περιγραφές των αρωμάτων μας και να επισκεφθείς τη σελίδα μας στο Facebook.

Αν πάλι χρειάζεσαι περισσότερες πληροφορίες μπορείς να μας στείλεις μήνυμα και εμείς θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σου!

Καλάθι

Δεν υπάρχουν άλλα διαθέσιμα προϊόντα για αγορά.

Το καλάθι σου είναι άδειο

×
Personalised card

Γράψε ένα μήνυμα

Κάντε το δώρο σας ακόμα πιο ουσιαστικό με μια όμορφη κάρτα.

0/20
0/20
0/120