Το παρών ηλεκτρονικό κατάστημα έχει περιορισμένη υποστήριξη από τον περιηγητή σου. Σου συνιστούμε να δοκιμάσεις τον Edge, Chrome, Safari, ή Firefox.

Δωρεάν μεταφορικά με αγορές άνω των €25. Τηλ. Επικοινωνίας: 2104447649 ΔΕ - ΠΑ: 09:00 - 17:00

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ:
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
ΑΦΜ:
ΔΟΥ:
ΤΗΛΕΦΩΝΟ:
EMAIL:

5 περίεργα κεριά που δεν έχεις ξαναμυρίσει ποτέ

5 περίεργα κεριά που δεν έχεις ξαναμυρίσει ποτέ

Τα κεριά μπορούν να έχουν πολλά και διάφορα αρώματα, αλλά και συνδυασμούς από νότες. Τα αρώματα αυτά μπορούν να ταιριάξουν με διαφορετική διάθεση κάθε φορά και να αρωματίσουν ευχάριστα ή και απροσδόκητα έναν χώρο. Πέρα από τα κλασσικά αρώματα όπως η λεβάντα ή η βανίλια, υπάρχουν περίεργα κεριά που ξεχωρίζουν για την πρωτοτυπία τους, προσφέροντας μια μοναδική αρωματική εμπειρία.

Σε αυτό το άρθρο, θα σου μιλήσουμε για 5 από τα πιο περίεργα κεριά που πιθανόν δεν έχεις ξαναμυρίσει ποτέ σε αρωματικό χώρου. Από αρωματικά κεριά που προκαλούν νοσταλγία μέχρι τις πιο ασυνήθιστες και παιχνιδιάρικες μυρωδιές, ήρθε η στιγμή να ανακαλύψεις κεριά που θα ιντριγκάρουν τις αισθήσεις σου.


Κερί με άρωμα βιβλιοπωλείο

Μπορούσες να φανταστείς ότι υπάρχει ένα αρωματικό κερί που μεταμορφώνει το σαλόνι σου σε παλιό βιβλιοπωλείο; Το Bookshop snap bar σε ταξιδεύει απευθείας στην καρδιά ενός παλιού, ξύλινου βιβλιοπωλείου και σου ανοίγει την πόρτα σε έναν καινούργιο κόσμο γεμάτο ιστορίες, ποίηση και γνώση.

Με ένα άρωμα πλούσιο και ξυλώδες, που συνδυάζει την ευωδιά του μοσχοκάρυδου και του πατσουλί σε μια βάση από κεχριμπάρι και καπνό, αυτό το κερί προκαλεί την αίσθηση του να διαβάζεις παλιά δερματόδετα βιβλία δίπλα στη φωτιά. Είναι η τέλεια συνοδεία για τις στιγμές που αναζητάς ηρεμία, ζεστασιά και μια ατμόσφαιρα που σε εμπνέει για διάβασμα.

Κερί με άρωμα σαμπάνια & φράουλα

Ποιος είπε ότι η πολυτέλεια δεν έχει άρωμα; Κάνε τις βραδιές σου να λάμψουν με ένα κερί που ζωντανεύει την πολυτέλεια της σαμπάνιας που συνοδεύεται από φρέσκιες φράουλες. Αυτό το κερί δημιουργεί την τέλεια ατμόσφαιρα για μια ξεχωριστή και εντελώς ρομαντική βραδιά, είτε είναι τα γενέθλιά σου, είτε είναι η γιορτή των ερωτευμένων ή μια επέτειος. 

Αφεθείτε μαζί στην εμπειρία μιας αρωματικής ανανέωσης με ένα άρωμα σαμπάνιας & φράουλας στην ατμόσφαιρα που από τη μια είναι τόσο πρωτόγνωρο κι από την άλλη ξέρεις ότι θα το αγαπήσεις στη στιγμή!

Κερί με άρωμα τσουρέκι

Αν αγαπάς τη μυρωδιά από φρεσκοψημένο τσουρέκι, αυτό το αρωματικό κερί φτιάχτηκε για σένα! Τώρα μπορείς να έχεις το γιορτινό άρωμα του τσουρεκιού στο σπίτι σου κάθε μέρα.

Με νότες μαστίχας, βανίλιας και tonka, το Tsoureki snap bar των Candelinas υπόσχεται να φέρει την αίσθηση φρεσκοφουρνισμένου τσουρεκιού στο σπίτι σου. Θα νιώσεις μια ελαφριά και μπαχαρική γλυκύτητα που θα ξυπνήσει μνήμες, θα ζεστάνει την καρδιά σου και θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις μετά από μια παραγωγική μέρα.

Κερί με άρωμα κόκκινου φιλιού

Τι αίσθηση έχει ένα κόκκινο φιλί; Γλυκό κεράσι, κόκκινο lipstick και δυο χείλη που είναι έτοιμα να περιγράψουν τι σημαίνει παθιασμένος έρωτας. Άσε τη νύχτα σου να γεμίσει με το άρωμα του Red Kiss και θα ζήσεις την παιχνιδιάρικη φρεσκάδα του μανταρινιού και του grapefruit να δένει αρμονικά με τα άνθη κερασιάς, δημιουργώντας μια έκρηξη αγάπης και χρώματος.

Ο αυθορμητισμός ενός εφηβικού έρωτα ζει πάντα μέσα σε ένα ζεστό κόκκινο φιλί. Νιώσε τη γλύκα και τα έντονα αρώματα του έρωτα, του νεανικού ενθουσιασμού και του φλερτ. Νιώσε το κόκκινο φιλί των Candelinas!


Κερί με άρωμα δερμάτινου επίπλου

Σου αρέσουν τα δερμάτινα σαλόνια, τα vintage έπιπλα και γενικά ό, τι έρχεται από τα παλιά; Τώρα μπορείς να κάνεις τον χώρο σου να μυρίζει ακριβώς έτσι!

Ανακάλυψε το Leather Touch, ένα κερί με άρωμα δερμάτινου επίπλου που προσφέρει μια αίσθηση πολυτέλειας και διαχρονικής αρχοντιάς στον χώρο σου. Ταιριάζει φανταστικά σε σαλόνια, γραφεία, αρχοντικά σπίτια και χώρους με vintage διακόσμηση, αφού συνδυάζει τη μοναδικότητα από τις νότες σαφράν με την κλασική αισθητική του δερμάτινου.

Αυτή η μοναδική σύνθεση αφηγείται ιστορίες που ενώνουν το παρόν με το παρελθόν, δημιουργώντας μια ζεστή ατμόσφαιρα για σένα και τους φίλους σου.

Ανακάλυψε περισσότερα αρωματικά κεριά σόγιας, φτιάξε την ατμόσφαιρα που θέλεις και κάνε αρωματοθεραπεία στο σπίτι μόνη ή με τις φίλες σου. Όλα όσα χρειάζεσαι για τα αρωματίσεις τον χώρο σου βρίσκονται στα Candelinas!

Ανακάλυψε αρωματικά κεριά

Καλάθι

Δεν υπάρχουν άλλα διαθέσιμα προϊόντα για αγορά.

Το καλάθι σου είναι άδειο

×
Personalised card

Γράψε ένα μήνυμα

Κάντε το δώρο σας ακόμα πιο ουσιαστικό με μια όμορφη κάρτα.

0/20
0/20
0/120