Το παρών ηλεκτρονικό κατάστημα έχει περιορισμένη υποστήριξη από τον περιηγητή σου. Σου συνιστούμε να δοκιμάσεις τον Edge, Chrome, Safari, ή Firefox.

Δωρεάν μεταφορικά με αγορές άνω των €25. Τηλ. Επικοινωνίας: 2104447649 ΔΕ - ΠΑ: 09:00 - 17:00

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ:
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
ΑΦΜ:
ΔΟΥ:
ΤΗΛΕΦΩΝΟ:
EMAIL:

Αρωματικά κεριά σόγιας: Πώς διαφέρουν;

Αρωματικά κεριά σόγιας: Πώς διαφέρουν από τα υπόλοιπα;

Τα αρωματικά κεριά σόγιας έχουν κερδίσει τις προτιμήσεις λόγω των ξεχωριστών ιδιοτήτων και των πλεονεκτημάτων τους σε σχέση με τα παραδοσιακά κεριά παραφίνης. 

Στον κόσμο της αρωματοθεραπείας και της διακόσμησης, τα αρωματικά κεριά σόγιας γίνονται μια ιδανική επιλογή που συνδυάζει την οικολογική συνείδηση με την ποιότητα και την απόδοση.

Όπως το λέει και το όνομά τους, φτιάχνονται από φυσικό κερί σόγιας. Άρα είναι απόλυτα φιλικά προς το περιβάλλον και τα αρώματα που απελευθερώνουν είναι πιο πλούσια και γεμάτα.

Ας δούμε, όμως, όλες τις ιδιότητές τους μια προς μία, συγκρίνοντάς τες με αυτές των κεριών παραφίνης.

Αρωματικά κεριά σόγιας - ιδιότητες

  • Τα αρωματικά κεριά σόγιας είναι φτιαγμένα από φυσικό κερί σόγιας, το οποίο είναι φιλικό προς το περιβάλλον και βιοδιασπώμενο, σε αντίθεση με την παραφίνη που προέρχεται από το πετρέλαιο.
  • Τα αρωματικά κεριά σόγιας καίγονται καλύτερα και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, διασφαλίζοντας έτσι μεγαλύτερη διάρκεια στο άρωμα και λιγότερους ρύπους στον αέρα του δωματίου.
  • Τα κεριά σόγιας διατηρούν καλύτερα το άρωμα, απελευθερώνοντας τις μυρωδιές πιο ομοιόμορφα καθ' όλη τη διάρκεια της καύσης.
  • Τέλος, είναι πιο εύκολο να καθαριστούν από τις επιφάνειες σε περίπτωση που χυθούν, κάνοντάς τα μια ιδανική επιλογή για το σπίτι.

Αρωματικά κεριά παραφίνης - ιδιότητες

  • Τα αρωματικά κεριά παραφίνης παρασκευάζονται από πετρέλαιο και συγκεκριμένα είναι ένα υποπροϊόν της παραγωγής ορυκτελαίου.
  • Παρέχουν έντονη φωτεινότητα και συχνά διαρκούν κάποιες ώρες.
  • Αν και είναι οικονομικά προσιτά, έχουν τεθεί υπό σκέψη για τις πιθανές επιπτώσεις τους στην ποιότητα του εσωτερικού αέρα, καθώς καίγονται.
  • Η καύση της παραφίνης μπορεί να εκλύσει τοξικές ενώσεις, όπως βενζόλιο, φορμαλδεΰδη, τολουόλιο και βενζόλιο, οι οποίες είναι πιθανό να επηρεάσουν την υγεία, ειδικά σε άτομα που έχουν άσθμα.

Κεριά σόγιας ή παραφίνης; τι είναι καλύτερο

Αν μέχρι τώρα αναρωτιόσουν τι από τα δύο είναι καλύτερο, νομίζω ότι η απάντηση έχει ήδη δοθεί. Όταν πρόκειται για την επιλογή μεταξύ κεριών σόγιας και παραφίνης, τα πράγματα ξεκαθαρίζουν με βάση τις προτεραιότητες σε θέματα υγείας, περιβάλλοντος και ποιότητας.

Τα κεριά σόγιας, φτιαγμένα από φυσικό κερί σόγιας, είναι βιώσιμα και καίνε πιο καθαρά, μειώνοντας την εκπομπή τοξικών ουσιών στον αέρα. Αντίθετα, τα κεριά παραφίνης, παρόλο που είναι κάποιες φορές πιο οικονομικά και προσφέρουν έντονη φωτεινότητα, μπορεί να εκλύουν τοξικές ενώσεις κατά την καύση, γιατί πολύ απλά είναι ένα χημικά παρασκευασμένο υλικό.

Επομένως, αν η υγεία, το περιβάλλον και η διάρκεια καύσης είναι κορυφαίες προτεραιότητες για σένα, τα κεριά σόγιας αυτομάτως είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις!

Πώς να χρησιμοποιήσεις τα αρωματικά κεριά σόγιας σε snap bars

Τα κεριά σόγιας σε μορφή snap bars είναι η έξυπνη λύση για τον αρωματισμό του χώρου σου. Για να τα χρησιμοποιήσεις, απλώς σπάσε ένα κομμάτι από την snap bar και τοποθετήστε το σε ένα wax melter. Περισσότερα tips για να χρησιμοποιήσεις σωστά τα wax melts θα βρεις στο σχετικό μας άρθρο.

Όταν το κερί αρχίζει να λιώνει, απελευθερώνει το άρωμα στον αέρα, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα ηρεμίας και φρεσκάδας.

Τα snap bars έχουν αυτό το σχήμα για να μπορείς να τα αποθηκεύεις εύκολα και να επιλέγεις κάθε φορά πόση ένταση του αρώματος θέλεις, προσαρμόζοντας την ποσότητα του κεριού που χρησιμοποιείς. Οπότε, διάλεξε όλα τα αγαπημένα σου αρώματα και κάνε μια συνολική παραγγελία για όλα, γλιτώνοντας και τα μεταφορικά!

Κάνε την παραγγελία σου online

Δοκίμασε τα best sellers μας

  1. Black Coconut - Ένα ισορροπημένα γλυκό άρωμα για το σαλόνι σου με τροπικά φρούτα, μπαχαρικά και ξυλώδεις νότες. Δοκίμασέ το all-season και λάτρεψέ το όπως του αξίζει!
  2. Gourmand Pack - Αν δε χορταίνεις να νιώθεις το σπίτι σου να μυρίζει σαν το καλύτερο γαλλικό patisserie, ήρθε η στιγμή να ανακαλύψεις μια συλλογή από γλυκές απολαύσεις που θα σου φτιάξουν τη διάθεση.
  3. Melomakarono - Για σένα που τα Χριστουγεννιάτικα αρώματα δεν τελειώνουν τον Δεκέμβρη, φτιάξαμε το πιο μελένιο και μοσχομυριστό άρωμα, που θα κάνει το σπίτι σου ένα γλυκό καταφύγιο όλες τις μέρες του χρόνου. Δοκίμασε το άρωμα των Candelinas που αγαπήθηκε όσο κανένα!

Δες περισσότερα αρώματα

Καλάθι

Δεν υπάρχουν άλλα διαθέσιμα προϊόντα για αγορά.

Το καλάθι σου είναι άδειο

×
Personalised card

Γράψε ένα μήνυμα

Κάντε το δώρο σας ακόμα πιο ουσιαστικό με μια όμορφη κάρτα.

0/20
0/20
0/120