Το παρών ηλεκτρονικό κατάστημα έχει περιορισμένη υποστήριξη από τον περιηγητή σου. Σου συνιστούμε να δοκιμάσεις τον Edge, Chrome, Safari, ή Firefox.

Δωρεάν μεταφορικά με αγορές άνω των €25. Τηλ. Επικοινωνίας: 2104447649 ΔΕ - ΠΑ: 09:00 - 17:00

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ:
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
ΑΦΜ:
ΔΟΥ:
ΤΗΛΕΦΩΝΟ:
EMAIL:

Τι είναι το κερί σόγιας;

Τι είναι το κερί σόγιας & γιατί να το προτιμήσεις;

Το κερί σόγιας είναι η πιο φιλική προς το περιβάλλον επιλογή στην κατηγορία των αρωματικών κεριών. Προσφέρουν μια σειρά από οφέλη που τα καθιστούν ανώτερα από τα παραδοσιακά κεριά παραφίνης. Επειδή είναι φτιαγμένα από φυσικό κερί σόγιας, καίγονται καθαρότερα και πιο ομοιόμορφα, ελαχιστοποιώντας την παραγωγή καπνού και τοξινών στην ατμόσφαιρα.

Για να σε ξεναγήσουμε λίγο καλύτερα στον κόσμο των κεριών σόγιας, θα εξηγήσουμε αρχικά τι είναι το κερί σόγιας ακριβώς, καθώς και τους λόγους που το καθιστούν την καλύτερη επιλογή για το σπίτι και την υγεία σου.

Τι είναι το κερί σόγιας;

Το κερί σόγιας είναι κερί που παρασκευάζεται από λάδι σόγιας, το οποίο με τη σειρά του προέρχεται από την επεξεργασία των φασολιών σόγιας. Τα φασόλια σόγιας καθαρίζονται, αποφλοιώνονται και μετατρέπονται σε νιφάδες, ώστε να εξαχθεί το λάδι, το οποίο μετά υδρογονοποιείται για να γίνει στερεό.

Η υδρογόνωση είναι μια ασφαλής διαδικασία μετατροπής ελαίων σε προϊόντα στερεής μορφής. Η ίδια διαδικασία ακολουθείται για τη μετατροπή φυτικών ελαίων σε μαργαρίνη, για παράδειγμα.

Αφού το έλαιο σόγιας περάσει από τη διαδικασία αυτή, έχουμε ένα φυτικό κερί, βιοδιασπώμενο και με καθαρή καύση. Η χρήση του κεριού σόγιας έναντι των συμβατικών κεριών παραφίνης κερδίζει έδαφος, ενισχύοντας την οικολογική συνείδηση και προσφέροντας μια ανανεώσιμη και φιλική προς το περιβάλλον εναλλακτική για την ατμόσφαιρα του σπιτιού σου!

Και ξέρεις; Τα αρωματικά κεριά σόγιας είναι το καλύτερο δώρο γενεθλίων! Κανείς δε λέει όχι σε μια cosy και αρωματισμένη ατμόσφαιρα.

Πώς χρησιμοποιούμε το κερί σόγιας;

Κάθε φορά πριν ανάψεις οποιοδήποτε αρωματικό κερί, καλό είναι να κόβεις το φυτίλι του με ένα ψαλιδάκι στα 0,5 εκατοστά. Έτσι θα έχεις πιο ομαλή καύση χωρίς καπνό. Αυτό ισχύει φυσικά για τα κεριά με φυτίλι.

Στα snap bars, δεν έχεις να ανησυχείς για σωστό μήκος φυτιλιού, καθώς το snap cube σου λιώνει πάνω στο wax melter χωρίς φυτίλι. Απελευθερώνει τα αρώματά του για ώρες, αφού ζεσταίνεται με το ρεσώ που βρίσκεται από κάτω.


Πλεονεκτήματα του κεριού σόγιας

Το κερί σόγιας προσφέρει πολλαπλά πλεονεκτήματα, κάνοντάς το μια εξαιρετική επιλογή για το σπίτι ή τον εργασιακό χώρο. Εδώ είναι μερικά από αυτά:

  1. Μεγαλύτερη διάρκεια καύσης: Το κερί σόγιας καίει πιο αργά και άρα σου δίνει απλόχερα περισσότερες ώρες φωτισμού και αρωματισμού.
  2. Χαμηλότερη θερμοκρασία τήξης: Τα κεριά σόγιας λιώνουν σε χαμηλότερες θερμοκρασίες, και άρα μπορούν να χρησιμοποιηθούν εύκολα σε wax melters.
  3. Πιο ασφαλή για την υγεία: Παράγονται από φυσικά συστατικά, είναι μη τοξικά και πιο ασφαλή για σένα, το σπίτι και τα κατοικίδιά σου.
  4. Ομοιόμορφη καύση: Καίγονται ομοιόμορφα και δεν αφήνουν πολλά κατάλοιπα που χρειάζεται να ζεστάνεις ξανά για να τα καθαρίσεις.
  5. Διάρκεια και ένταση αρώματος: Οι νότες από το αρωματικό κερί σόγιας διαρκούν περισσότερο και είναι πιο έντονες, ακόμη και όταν το κερί δεν είναι αναμμένο.
  6. Εύκολη καθαριότητα: Αν έχεις λιώσει κερί σόγιας σε ένα melter και έπειτα θες να το καθαρίσεις, αυτό γίνεται πολύ εύκολα με νερό και σαπούνι.
  7. Φιλικά προς το περιβάλλον: Τα κεριά σόγιας είναι βιοδιασπώμενα και προέρχονται από φυτικά υλικά, άρα είναι απόλυτα φιλικά για το περιβάλλον.

Αρώματα που μπορείς να βρεις σε κερί σόγιας

Τα κεριά σόγιας καλύπτουν μια ευρεία γκάμα αρωμάτων, από τις γλυκές Gourmand συνθέσεις, που θυμίζουν φρεσκοφουρνιστά μπισκότα, πρωινό καφέ latte και cakes, έως τη φρεσκάδα των Citrus αρωμάτων που κάνουν το σπίτι σου να μοσχομυρίζει φρέσκο περγαμόντο και μανταρίνι. Από την άλλη, τα Floral αρώματα σε ταξιδεύουν σε ανθισμένους κήπους, ενώ τα Oriental προσφέρουν μια εξωτική μυσταγωγική αίσθηση.

Θέλεις να ανακαλύψεις πώς τα αρωματικά κεριά σόγιας μπορούν να αλλάξουν τη διάθεσή σου;

Μπες στον κόσμο των Candelinas

Καλάθι

Δεν υπάρχουν άλλα διαθέσιμα προϊόντα για αγορά.

Το καλάθι σου είναι άδειο

×
Personalised card

Γράψε ένα μήνυμα

Κάντε το δώρο σας ακόμα πιο ουσιαστικό με μια όμορφη κάρτα.

0/20
0/20
0/120