Το παρών ηλεκτρονικό κατάστημα έχει περιορισμένη υποστήριξη από τον περιηγητή σου. Σου συνιστούμε να δοκιμάσεις τον Edge, Chrome, Safari, ή Firefox.

Δωρεάν μεταφορικά με αγορές άνω των €25. Τηλ. Επικοινωνίας: 2104447649 ΔΕ - ΠΑ: 09:00 - 17:00

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ:
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
ΑΦΜ:
ΔΟΥ:
ΤΗΛΕΦΩΝΟ:
EMAIL:

10 προτάσεις για να Επιλέξεις το καλύτερο Δώρο για τα Χριστούγεννα

Αν ψάχνεις να βρεις και εσύ το καλύτερο δώρο για τα Χριστούγεννα, τότε σου έχουμε βρει 10 ξεχωριστές προτάσεις για να επιλέξεις.

Φέτος τα Χριστούγεννα, στα Candelinas, έχουμε ως αποστολή να μεταδώσουμε τη μαγεία τους μέσω μοναδικών αρωμάτων. Για αυτό το λόγο έχουμε δημιουργήσει εποχικά snap bars με συνδυασμούς που θα σου «σπάσουν» τη μύτη. Αν είσαι και εσύ έτοιμη να ανακαλύψεις το δώρο για τα Χριστούγεννα που θα σε κερδίσει, ας ξεκινήσουμε!


Δώρο για τα Χριστούγεννα – 10 επιλογές για να διαλέξεις 


#1 Christmas Nut

Η Christmas Nut έχει την ικανότητα να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα γεμάτη γλυκές αναμνήσεις!

Μπορείς να μυρίσεις πραγματικά το άρωμα των Χριστουγέννων, με μια ιδιαίτερη σύνθεση αρωμάτων τα οποία έχουν ως βάση την απαλή musk, το μπισκότο και τη γλυκιά βανίλια, εμπλουτισμένα με αρώματα αμυγδάλου και καρυδιού, και μια ελαφριά νότα ξύλου.

Η Limited Edition snap bar Christmas Nut έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για το αγαπημένο μας The Fashion Project. Αποτελεί έναν ιδανικό τρόπο για να φέρεις το πνεύμα των Χριστουγέννων στον χώρο σου, απολαμβάνοντας τις ζεστές και γλυκές αυτές αρωματικές νότες. 

Επιπλέον αποτελεί ένα μοναδικό δώρο για τα Χριστούγεννα που μπορείς να κάνεις στην οικογένεια ή τους φίλους σου.


#2 Snowflakes

Ακόμη ένα δώρο για τα Χριστούγεννα είναι η snap bar Snowflakes!

Έχει τη δυνατότητα να σου προσφέρει στιγμές απαράμιλλης ευτυχίας, όταν οι παγωμένες νιφάδες χιονιού αγγίζουν απαλά το πρόσωπό σου, στην απέραντη γαλήνη του χιονισμένου τοπίου. 

Ένα ξυλώδες άρωμα που θυμίζει βόλτες ανάμεσα στα έλατα, με νότες ylang ylang, ροζ τριαντάφυλλου, raspberry και μπαχαρικών. Η snap bar Snowflakes είναι μια άκρως Χριστουγεννιάτικη επιλογή.


#3 Christmas Carol

Δεν έχει βρει ακόμη το κατάλληλο δώρο για τα Χριστούγεννα;  Τότε η αρωματική μπάρα Christmas Carol μπορεί να σου αλλάξει το μυαλό.

Η snap bar Christmas Carol αποτελείται από ένα αρωματικό μείγμα γλυκύτητας και ζεστασιάς, που ξυπνά τις αισθήσεις σαν την ατμόσφαιρα μιας διακοσμημένης πόλης στις γιορτές, και την θαλπωρή που φέρνουν στην καρδιά τα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Το άρωμα του White Musk συνδυάζεται αρμονικά με την γλυκιά βανίλια, το γιασεμί και τη γαρδένια, ενώ μια πικάντικη νότα από ροζ πιπέρι και κίτρο προσθέτει έναν αισθησιακό τόνο.


#4 Christmas Glee

Όλη η Χριστουγεννιάτικη χαρά κλεισμένη σε μια snap bar, την Christmas Glee. Το άρωμα που θα «ζωγραφίσει» ένα χαμόγελο στο πρόσωπο σου! Πατσουλί και βανίλια, δαμάσκηνο και γιασεμί δένουν με άρωμα από λεμόνι, καραμέλα και μήλο.


#5 Beautiful Bonfire

Φαντάσου τα φωτάκια του δέντρου να τρεμοπαίζουν, ένα τζάκι που καίει και μια κούπα γεμάτη με ζεστή, απολαυστική σοκολάτα στα χέρια σου! Σε αυτή την ονειρική εικόνα, η snap bar Beautiful Bonfire δεν μπορεί να λείπει, με αρώματα από σανδαλόξυλο, πέταλα τριαντάφυλλου, γλυκάνισο που ενώνονται αρμονικά με την φρεσκάδα του πορτοκαλιού και το ylang ylang.


#6 Christmas Pudding

Με λίγα λόγια το Christmas Pudding είναι το αρώμα του Χριστουγεννιάτικου πρωινού, γεμάτο γλυκύτητα που δεν ξεχνιέται. Η γλυκιά βανίλια, τα μπισκότα, το ζεστό γάλα και η κανέλα συνθέτουν ένα άρωμα πραγματικά ξεχωριστό, το οποίο αναβαθμίζει τον χώρο σου! Μπορείς να επιλέξεις το Christmas Pudding, ως δώρο για τα Χριστούγεννα για ένα από τα αγαπημένα σου πρόσωπα.


#7 The Xmas Gift

Κάνε ένα δώρο πρωτότυπο και ιδιαίτερο που θα το λατρέψουν! Φέτος βάλαμε τα Χριστούγεννα σε ένα κόκκινο κουτί και το Xmas Gift μας, μοσχμομυρίζει και φέρνει σε κάθε χώρο τη χαρά και τη ζεστασιά των γιορτών.

Δες εδώ αναλυτικά τα αρώματα που περιλαμβάνει.


#8 Melomakarono

Δεν υπάρχει τίποτα σαν τη μυρωδιά από φρεσκοψημένα μελομακάρονα! Φέρτε αυτό το άρωμα στο σπίτι σας με κορυφαίες νότες από μπισκότο, κανέλα, μέλι και ζάχαρη σε μια πικάντικη βάση από μοσχοκάρυδο.

Δες εδώ περισσότερα.


#9 Sugared Vanilla Cookies

Μια λαχταριστή απόλαυση για τις αισθήσεις όπου η γλυκιά βανίλια συνδυάζεται με κρεμώδη καραμέλα και λευκή σοκολάτα σε μια βάση από ζεστά μπαχαρικά. Θα γίνουν τα αγαπημένα σας μπισκότα!

Δες εδώ περισσότερα.


#10 Gingerbread

Τέλος, μία ακόμη πολύ καλή επιλογή για δώρο για τα Χριστούγεννα είναι και η Gingerbread.

Γλυκιά βανίλια με μοσχοκάρυδο & κανέλα σε πικάντικη βάση τζίντζερ. Είναι ένα αληθινό άρωμα μελόψωμου στο φούρνο!

Δες εδώ περισσότερα. 

Snap bars - 4 βήματα για να επιλέξεις το κατάλληλο δώρο για τα Χριστούγεννα 

Η επιλογή του κατάλληλου snap bar ως δώρο για τα Χριστούγεννα απαιτεί αρκετή σκέψη και προσοχή για να διασφαλίσετε ότι θα το λάβετε καλά και θα το εκτιμήσετε. Ακολουθούν τέσσερα συμβουλές που θα σας καθοδηγήσουν στην επιλογή του τέλειου snap bar:


Λάβε υπόψη τις προτιμήσεις του παραλήπτη: Πριν επιλέξεις ένα snap bar, σκεφτείτε τις προτιμήσεις και τις αντιπάθειες του παραλήπτη. Έχει κάποιο αγαπημένο άρωμα ή χρώμα; Είναι ευαίσθητοι σε ορισμένα αρώματα; Η γνώση των προτιμήσεών τους μπορεί να σε βοηθήσει να επιλέξεις ένα snap bar που να ταιριάζει στο γούστο τους και να μην καταλήξει αχρησιμοποίητο.


Η ποιότητα έχει σημασία: Επέλεξε μπάρες που είναι κατασκευασμένες από υλικά υψηλής ποιότητας. Ψάξε αρωματικές μπάρες φτιαγμένες με φυσικά κεριά και έλαια, καθώς τείνουν να είναι πιο φιλικές προς το περιβάλλον και λιγότερο πιθανό να προκαλέσουν αλλεργικές αντιδράσεις. Οι μπάρες υψηλής ποιότητας τείνουν επίσης να έχουν πιο εκλεπτυσμένο άρωμα και μεγαλύτερης διάρκειας άρωμα.


Εποχιακά αρώματα: Εφόσον πρόκειται για τα Χριστούγεννα, σκέψου εποχιακά αρώματα που προκαλούν το πνεύμα των γιορτών. 


Συσκευασία και παρουσίαση: Η παρουσίαση του δώρου σου μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά. Αναζήτησε μπάρες που έρχονται σε ελκυστική συσκευασία ή σκεφτείτε να τις τυλίξεις μόνη σου σε εορταστικό χαρτί. Ένα καλά παρουσιασμένο δώρο δείχνει στοχασμό και προσπάθεια.


Με λίγα λόγια 

Σε αυτό το άρθρο αναφερθήκαμε σε 10 επιλογές για να επιλέξεις το καλύτερο δώρο για τα Χριστούγεννα!

Γέμισε και εσύ το σπίτι σου με το πνεύμα, και φυσικά το άρωμα των Χριστουγέννων, ή κάνε δώρο στους φίλους και την οικογένεια σου τα αγαπημένα σου αρωματικά κεριά.

Αν θες να μάθεις περισσότερα σχετικά με τα προϊόντα μας, μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά τις περιγραφές των αρωμάτων μας και να επισκεφθείς τη σελίδα μας στο Facebook.

Αν πάλι χρειάζεσαι περισσότερες πληροφορίες μπορείς να μας στείλεις μήνυμα και εμείς θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σου!

Καλάθι

Δεν υπάρχουν άλλα διαθέσιμα προϊόντα για αγορά.

Το καλάθι σου είναι άδειο

×
Personalised card

Γράψε ένα μήνυμα

Κάντε το δώρο σας ακόμα πιο ουσιαστικό με μια όμορφη κάρτα.

0/20
0/20
0/120