Το παρών ηλεκτρονικό κατάστημα έχει περιορισμένη υποστήριξη από τον περιηγητή σου. Σου συνιστούμε να δοκιμάσεις τον Edge, Chrome, Safari, ή Firefox.

Δωρεάν μεταφορικά με αγορές άνω των €25. Τηλ. Επικοινωνίας: 2104447649 ΔΕ - ΠΑ: 09:00 - 17:00

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ:
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
ΑΦΜ:
ΔΟΥ:
ΤΗΛΕΦΩΝΟ:
EMAIL:

Χριστουγεννιάτικα Αρωματικά Κεριά: 6 επιλογές που πρέπει να δοκιμάσεις

Τα Χριστούγεννα έφτασαν και στα Candelinas δημιουργήσαμε τα δικά μας χριστουγεννιάτικα αρωματικά κεριά που θα κάνουν το σπίτι σου να μοσκοβολάει!

Σε αυτό το άρθρο θα δούμε μαζί 6 μοναδικές επιλογές που θα γεμίσουν το σπίτι σου με τα πιο γλυκά χριστουγεννιάτικα αρώματα.


6 Χριστουγεννιάτικα Αρωματικά Κεριά που πρέπει να δοκιμάσεις   

Ας δούμε λοιπόν αναλυτικά 6 χριστουγεννιάτικα αρωματικά κεριά με μοναδικούς συνδυασμούς που θα σε ξετρελάνουν.


#1 Christmas Nut

Η Snap Bar αυτή θα σε μεταφέρει σε μια ατμόσφαιρα γεμάτη γλυκές αναμνήσεις. Μύρισε το άρωμα των Χριστουγέννων, με μια μοναδική σύνθεση αρωμάτων με βάση την απαλή musk, το μπισκότο και τη γλυκιά βανίλια, εμπλουτισμένα με αρώματα αμυγδάλου και καρυδιού, και μια ελαφριά νότα ξύλου.

Η ειδική Limited Edition snap bar Christmas Nut δημιουργήθηκε αποκλειστικά για το αγαπημένο μας The Fashion Project. Ένας ιδανικός τρόπος για να φέρεις το πνεύμα των Χριστουγέννων στον χώρο σου, απολαμβάνοντας τις ζεστές και γλυκές αυτές αρωματικές νότες. 


#2 Snowflakes

Στιγμή απαράμιλλης ευτυχίας, όταν οι παγωμένες νιφάδες χιονιού αγγίζουν απαλά το πρόσωπό σου, στην απέραντη γαλήνη του χιονισμένου τοπίου. Ένα ξυλώδες άρωμα που θυμίζει βόλτες ανάμεσα στα έλατα, με νότες ylang ylang, ροζ τριαντάφυλλου, raspberry και μπαχαρικών. Η snap bar Snowflakes είναι μια άκρως Χριστουγεννιάτικη επιλογή.


#3 Christmas Carol

Η snap bar Christmas Carol αποτελείται από ένα αρωματικό μείγμα γλυκύτητας και ζεστασιάς, που ξυπνά τις αισθήσεις σαν την ατμόσφαιρα μιας διακοσμημένης πόλης στις γιορτές, και την θαλπωρή που φέρνουν στην καρδιά τα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Το άρωμα του White Musk συνδυάζεται αρμονικά με την γλυκιά βανίλια, το γιασεμί και τη γαρδένια, ενώ μια πικάντικη νότα από ροζ πιπέρι και κίτρο προσθέτει έναν αισθησιακό τόνο.


#4 Christmas Glee

Όλη η Χριστουγεννιάτικη χαρά κλεισμένη σε μια snap bar, την Christmas Glee. Το άρωμα που θα «ζωγραφίσει» ένα χαμόγελο στο πρόσωπο σου! Πατσουλί και βανίλια, δαμάσκηνο και γιασεμί δένουν με άρωμα από λεμόνι, καραμέλα και μήλο.


#5 Beautiful Bonfire

Φαντάσου τα φωτάκια του δέντρου να τρεμοπαίζουν, ένα τζάκι που καίει και μια κούπα γεμάτη με ζεστή, απολαυστική σοκολάτα στα χέρια σου! Σε αυτή την ονειρική εικόνα, η snap bar Beautiful Bonfire δεν μπορεί να λείπει, με αρώματα από σανδαλόξυλο, πέταλα τριαντάφυλλου, γλυκάνισο που ενώνονται αρμονικά με την φρεσκάδα του πορτοκαλιού και το ylang ylang.


#6 Christmas Pudding

Το αρώμα του Χριστουγεννιάτικου πρωινού, γεμάτο γλυκύτητα που δεν ξεχνιέται. Η γλυκιά βανίλια, τα μπισκότα, το ζεστό γάλα και η κανέλα συνθέτουν ένα μοναδικό άρωμα, που μετατρέπει τον χώρο σου σε μια ζεστή αγκαλιά. Δοκίμασε τώρα την snap bar Christmas Pudding.


Με λίγα λόγια

Σε αυτό το άρθρο αναφερθήκαμε σε 6 άκρως Χριστουγεννιάτικες snap bars που αξίζει να δοκιμάσεις.

Γέμισε και εσύ το σπίτι σου με το πνεύμα, και φυσικά το άρωμα των Χριστουγέννων.

Αν θες να μάθεις περισσότερα σχετικά με τα προϊόντα μας, μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά τις περιγραφές των αρωμάτων μας και να επισκεφθείς τη σελίδα μας στο Facebook.

Αν πάλι χρειάζεσαι περισσότερες πληροφορίες μπορείς να μας στείλεις μήνυμα και εμείς θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σου!

Καλάθι

Δεν υπάρχουν άλλα διαθέσιμα προϊόντα για αγορά.

Το καλάθι σου είναι άδειο

×
Personalised card

Γράψε ένα μήνυμα

Κάντε το δώρο σας ακόμα πιο ουσιαστικό με μια όμορφη κάρτα.

0/20
0/20
0/120