Το παρών ηλεκτρονικό κατάστημα έχει περιορισμένη υποστήριξη από τον περιηγητή σου. Σου συνιστούμε να δοκιμάσεις τον Edge, Chrome, Safari, ή Firefox.

Δωρεάν μεταφορικά με αγορές άνω των €25. Τηλ. Επικοινωνίας: 2104447649 ΔΕ - ΠΑ: 09:00 - 17:00

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ:
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
ΑΦΜ:
ΔΟΥ:
ΤΗΛΕΦΩΝΟ:
EMAIL:

Καθαρή ατμόσφαιρα στο σπίτι: 5 tips

Καθαρή ατμόσφαιρα στο σπίτι: 5 tips

H σημασία της καθαρής ατμόσφαιρας στο σπίτι είναι αδιαπραγμάτευτη. Ένας καθαρός χώρος δε σχετίζεται μόνο με την υγεία σου, αλλά έχει άμεση σχέση και με την ψυχική σου διάθεση. Από την αίσθηση της ηρεμίας μέχρι την αύξηση της συγκέντρωσης, η καθαρότητα αποτελεί κλειδί για έναν πιο ισορροπημένο τρόπο ζωής. Στις επόμενες γραμμές, θα ανακαλύψουμε μαζί πέντε tips για τη διατήρηση ενός καθαρού και υγιούς περιβάλλοντος στο σπίτι σου και θα σου αποκαλύψουμε αρώματα που μυρίζουν καθαριότητα, για να τονώσεις το αίσθημα φρεσκάδας στο σπίτι σου.

Tip #1: Καθαρή ατμόσφαιρα σε καθαρό σπίτι

Ένα καθαρό σπίτι που νιώθεις ότι έχει πραγματικά καθαρή ατμόσφαιρα αρχίζει με προγραμματισμό και οργάνωση. Ήρθε η ώρα να ανακαλύψεις ποια σημεία γίνονται καταφύγιο σκόνης – ράφια, γωνίες πίσω από την πόρτα, δάπεδο κάτω από τα έπιπλα – και να βάλεις τον καθαρισμό τους στο εβδομαδιαίο σου πρόγραμμα.

Μην ξεχνάς ότι η χρήση φιλικών προς το περιβάλλον καθαριστικών είναι καλή όχι μόνο για τον πλανήτη μας, αλλά και για την ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι σου. Προτίμησε εκείνα που έχουν ήπια αρώματα και αφήνουν μια αίσθηση δροσιάς στον χώρο σου. Και μιας που καθάρισες όλες τις κρυφές γωνιές, φρόντισε να κρατήσεις τον χώρο καθαρό και περιποιημένο, ξεσκονίζοντας μια φορά τη βδομάδα, έστω και στα γρήγορα.

Tip #2: Αερίζουμε το σπίτι συχνά

Για να φέρεις καθαρό αέρα στο σπίτι, άνοιξε τα παράθυρα πρωί πρωί και άφησε την ατμόσφαιρα να ανανεωθεί. Έτσι, ο χώρος σου γεμίζει με φρεσκάδα και η ενέργεια στα δωμάτια αλλάζει

Κάτι ακόμα που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις φυτά εσωτερικού χώρου στο σπίτι, που δρουν ως φυσικά φίλτρα που καθαρίζουν τον αέρα. Επιπλέον, απόφυγε το κάπνισμα μέσα στο σπίτι, για να έχεις καθαρή ατμόσφαιρα και ευεξία κάθε μέρα!

Tip #3: Η σκόνη δεν είναι φίλη σου

Η σκόνη μπορεί να μοιάζει άκακη, αλλά σίγουρα δεν είναι φίλη σου. Για να παγιδέψεις τη σκόνη και να την απομακρύνεις ευκολότερα, επίλεξε τα πανάκια με μικροΐνες. Η σκόνη αγαπά να κρύβεται και σε σημεία που το πανάκι βέβαια δε θα σε βοηθήσει. Τέτοια σημεία είναι τα έπιπλα και οι κουρτίνες.

Καλό είναι 2-3 φορές τον χρόνο να κάνεις έναν καθαρισμό σε υφασμάτινες επιφάνειες και κουρτίνες, φρεσκάροντας έτσι την ατμόσφαιρα. Επίσης, διάφορα αντικείμενα που συσσωρεύουν σκόνη μπορείς σιγά σιγά να τα αποσύρεις από ράφια, τραπέζια και πάγκους, για να μη χρειάζεται να τα ξεσκονίζεις συχνά.

Tip #4: Απομάκρυνε την υγρασία

Η υγρασία προκαλεί δυσάρεστες οσμές στο σπίτι. Ένας αποτελεσματικός τρόπος να κρατήσεις την υγρασία υπό έλεγχο είναι η χρήση ενός αφυγραντήρα, ιδιαίτερα σε χώρους που η υγρασία είναι αυξημένη.

Επίσης, μετά από κάθε ντους, φρόντισε να αερίζεται καλά το μπάνιο σου, ώστε η υγρασία να μην εγκλωβίζεται στο δωμάτιο. Έτσι, ξέρεις ότι έχεις ένα υγιές και άνετο περιβάλλον για εσένα και τους αγαπημένους σου.

Tip #5: Αρωμάτισε τον χώρο σου

Μεταμόρφωσε τον χώρο σου σε έναν προσωπικό παράδεισο με τη μαγεία των αρωμάτων. Επιλέξτε αρωματικά κεριά και snap bars που απελευθερώνουν χαλαρωτικές ή τονωτικές νότες, δημιουργώντας μια καθαρή και άνετη ατμόσφαιρα με αρώματα για κάθε δωμάτιο

Τώρα μπορείς να έχεις την ατμόσφαιρα που πάντα ήθελες στο σπίτι σου, χρησιμοποιώντας wax melts και κεριά σόγιας! Με τα κεριά σόγιας ξέρεις επιπλέον ότι δε θα ενεργοποιηθούν τυχόν αλλεργίες ή ευαισθησίες, αφού τα συστατικά τους είναι απολύτως φυσικά!

Αρώματα χώρου που μυρίζουν καθαριότητα

Τα αρώματα καθαριότητας μπορούν να μεταφέρουν στη στιγμή μια αίσθηση απόλυτης καθαριότητας και φρεσκάδας. Αρώματα όπως το Cotton Linen, Anjou Pear, Orange Elixir και White Musk, είναι ιδανικά για να ολοκληρώσουν την αίσθηση καθαρής ατμόσφαιρας μέσα στο σπίτι. Διάλεξε το αγαπημένο σου και άφησε τη φρεσκάδα στην ατμόσφαιρα να σου φτιάξει τη μέρα!

Δες όλα τα snap bars

Καλάθι

Δεν υπάρχουν άλλα διαθέσιμα προϊόντα για αγορά.

Το καλάθι σου είναι άδειο

×
Personalised card

Γράψε ένα μήνυμα

Κάντε το δώρο σας ακόμα πιο ουσιαστικό με μια όμορφη κάρτα.

0/20
0/20
0/120