Το παρών ηλεκτρονικό κατάστημα έχει περιορισμένη υποστήριξη από τον περιηγητή σου. Σου συνιστούμε να δοκιμάσεις τον Edge, Chrome, Safari, ή Firefox.

Δωρεάν μεταφορικά με αγορές άνω των €25. Τηλ. Επικοινωνίας: 2104447649 ΔΕ - ΠΑ: 09:00 - 17:00

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ:
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
ΑΦΜ:
ΔΟΥ:
ΤΗΛΕΦΩΝΟ:
EMAIL:

Πώς να κάνεις αρωματοθεραπεία στο σπίτι

Πώς να κάνεις αρωματοθεραπεία στο σπίτι

Η αρωματοθεραπεία στο σπίτι προσφέρει μια ευκαιρία για χαλάρωση και ευεξία. Βάλε στο ράφι της ευεξίας σου εκλεκτά αρωματικά έλαια και κεριά, για να δημιουργήσεις ένα περιβάλλον που ευνοεί την αναζωογόνηση του σώματος και του πνεύματος στην άνεση του σπιτιού σου.

Τα οφέλη της αρωματοθεραπείας

Η αρωματοθεραπεία προσφέρει ανανέωση και χαλάρωση στην καθημερινή σου ζωή. Τα αρωματικά έλαια διεγείρουν τις αισθήσεις και διαμορφώνουν μια ατμόσφαιρα ευεξίας που σε βοηθά να ζεις καλύτερα. Από την ενίσχυση της συγκέντρωσης μέχρι την ανακούφιση από το άγχος και την αναζωογόνηση του πνεύματος, η αρωματοθεραπεία είναι ένας απλός και αποτελεσματικός τρόπος να επηρεάσεις θετικά την ψυχολογία σου και να νιώσεις όμορφα.

Αρώματα και τι σου προσφέρει το καθένα

Υπάρχουν πολλά αρώματα για να κάνεις αρωματοθεραπεία στο σπίτι. Καθένα από αυτά έχει και τις δικές τους ιδιότητες. Εσύ, διάλεξε το άρωμα που θα έχει η σπιτική σου αρωματοθεραπεία, ανάλογα με το πώς θέλεις να νιώθεις αυτό το διάστημα.

Τι σου προσφέρει το κάθε άρωμα λοιπόν; Τα μαζέψαμε όλα σε μια λίστα:

  • Το γιασεμί, ένα λυτρωτικό πανάρχαιο άρωμα που σου χαρίζει την εσωτερική σου ηρεμία. Ιδανικό για βραδινή χαλαρωτική αρωματοθεραπεία, σε ήσυχο περιβάλλον.
  • Η λεβάντα, με την ανάλαφρη αύρα της, αγκαλιάζει την ψυχή σου γλυκά όταν νιώθεις έντονη ανησυχία. Ιδανική για να σβήσει την αϋπνία και να καλμάρει το άγχος.
  • Το αγαπημένο σανταλόξυλο, αρωματίζει αποφασιστικά τον χώρο και σου προσφέρει ηρεμία του νου, ειδικά τις μέρες που είχες έντονες στιγμές στη δουλειά.
  • Το τριαντάφυλλο, συμπορεύεται με τη δημιουργικότητά σου, αναζωογονώντας το πνεύμα και ανανεώνοντας ιδέες και σκέψεις.
  • Το πορτοκάλι δίνει στον χώρο ζωντάνια και σε σένα χαρά και ενέργεια. Χρησιμοποίησε αρώματα με νότες πορτοκαλιού για να ξεκινήσεις τη μέρα σου με περίσσεια ενέργειας.
  • Το πράσινο μήλο λειτουργεί σαν room detox, απομακρύνοντας άλλες οσμές, όπως καπνό και υγρασία. Επίλεξέ το για να δώσεις ζωντάνια στον χώρο σου και να νιώσεις άνεση και θετική ενέργεια.

Θέλεις να αρωματίσεις τον χώρο σου ώστε η ατμόσφαιρα να μυρίζει καθαριότητα; Επίλεξε ανάμεσα στα παρακάτω αρώματα:

  1. Πράσινο μήλο & βότανα
  2. Βαμβάκι
  3. Πορτοκάλι
  4. Lemon Cake

5 Τρόποι να κάνεις αρωματοθεραπεία στο σπίτι

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να απολαύσεις την εμπειρία αρωματοθεραπείας στο σπίτι. Άναψε ένα αρωματικό κερί και άσε την ευωδιά του να σε χαλαρώσει. Απόλαυσε ένα ζεστό αρωματικό μπάνιο ή κάνε ένα θεραπευτικό μασάζ με αρωματικό λάδι. Ας δούμε αυτές και μερικές ακόμα περιπτώσεις για να φέρεις την εμπειρία ενός αρωματικού spa σπίτι σου!

 Αρωματικά κεριά

Τα αρωματικά κεριά μπορούν με το φως και το μοναδικό τους άρωμα να δημιουργήσουν μια μαγική αίσθηση τριγύρω. Κάθε άρωμα αναδύεται, πλάθοντας εικόνες και συναισθήματα. Από το ζεστό φως τους μέχρι την απαλή αγκαλιά των αρωμάτων τους, τα αρωματικά κεριά είναι η απόλυτη αναζωογονητική εμπειρία που μπορείς τόσο εύκολα να βιώνεις καθημερινά.

Μετατρέπουν το σπίτι σου σε έναν κόσμο άλλοτε μυστηρίου και γοητείας, και άλλοτε ανανέωσης και απόλυτης καθαρότητας.

Αρωματικά προϊόντα μπάνιου & σώματος

Τα αρωματικά προϊόντα σώματος είναι σαν μαγικά ελιξίρια που μεταμορφώνουν το καθημερινό λουτρό σου σε εμπειρία ονειρεμένης χαλάρωσης. Εξωτικά εκχυλίσματα και εκλεκτά συστατικά αγκαλιάζουν τις αισθήσεις σου και σου προσφέρουν ένα ταξίδι σε έναν κόσμο αρμονίας και ευεξίας, αφήνοντας πίσω το άγχος και την κούραση της ημέρας.

Αφέσου σε ένα χαλαρωτικό αρωματικό κύμα, κάτω από το ζεστό ντους και νιώσε την ηρεμία να σε αγκαλιάζει κάθε δευτερόλεπτο που περνάς, παρέα με τα αγαπημένα σου αρώματα.

Δες body scrubs

Μασάζ με αρωματικό λάδι

Το μασάζ με αρωματικό λάδι είναι ένας ακόμη τρόπος να νιώσεις πραγματική ευεξία, ειδικά αν έχεις και κάποιον πρόθυμο εθελοντή να σου προσφέρει το μασάζ. Όμως, και μόνη σου μπορείς να φροντίσεις το δέρμα σου, επιλέγοντας ένα body oil με φυσικό έλαιο αβησσυνίας. Όσο εσύ απολαμβάνεις την αρωματική εμπειρία του body oil, εκείνο ενυδατώνει βαθιά την επιδερμίδα σου και χαρίζει αντιοξειδωτική προστασία.

Μετά από ένα τέτοιο μασάζ, ετοιμάσου να αισθανθείς ευφορία, ανακούφιση και ευεξία. Με τα φυσικά έλαια και τις υπέροχες εξωτικές νότες αρώματος, το μασάζ με αρωματικό λάδι γίνεται μια εμπειρία απόλαυσης που θα θες να ζεις καθημερινά!

Αρωματικά wax melts

Πέρα από τις κοινές μεθόδους αρωματοθεραπείας στο σπίτι, τώρα έχεις και τα wax melts. Ένα burst από τέλειους συνδυασμούς αρωμάτων ξεδιπλώνεται στον χώρο, καθώς το ζεστό κερί λιώνει στο melter, απελευθερώνοντας τις νότες του παντού.  Διάλεξε τα δικά σου personal favorites, και εμείς στα candelinas σου τα στέλνουμε κάθε μήνα όπου ζητήσεις!

Δοκίμασε τα all-season best-sellers μας:

Συνδυασμός αρωματικών εμπειριών

Φυσικά, μπορείς πάντα να κάνεις συνδυασμό αυτών των αρωματικών εμπειριών. Ένα χαλαρωτικό μασάζ με αρωματικό λάδι δίπλα από ένα snap bar που λιώνει σιγά σιγά συμπληρώνει την εμπειρία, αφήνοντας το σώμα και το μυαλό σου να ηρεμήσουν. Ανακάλυψε έναν αναζωογονητικό κόσμο ευεξίας στα candelinas.com που μπορείς να τον έχεις σπίτι σου κάθε στιγμή!

Καλάθι

Δεν υπάρχουν άλλα διαθέσιμα προϊόντα για αγορά.

Το καλάθι σου είναι άδειο

×
Personalised card

Γράψε ένα μήνυμα

Κάντε το δώρο σας ακόμα πιο ουσιαστικό με μια όμορφη κάρτα.

0/20
0/20
0/120